Ferestre PVC

In ultimii 22 de ani, FAR-EST a dezvoltat si produs constant ferestre pvc de calitate, pentru confortul si siguranta clientilor sai. Ferestrele PVC sunt produse in fabrica FAR-EST si pe langa aspectul deosebit, izolarea termica si fonica foarte buna, rezistenta sporita la imbatranire, oferim clientilor cele mai performante solutii, indiferent de dimensiunile si caracteristicile dorite. Indiferent de cerintele dumneavoastra, avem cu siguranta solutia optima.

Gama noastra de produse include ferestre pvc fixe, oscilobatante, oscilo-culisante sau culisante in plan paralel.

FAR EST sprijina furnizorii locali imbinand in produsele sale traditia si inovatia tehnologica germana cu ambitia de afirmare a produselor romanesti de aceea dorind sa ne axam pe publicul care doreste produse cu performate tehnice bune dar care sa nu aiba costuri ridicate am introdus in portofoliul nostru un produs cu 3 camere de aer, cu latimi ale profilului de 60 mm, profil standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior.

Daca doriti produse cu performante termice mai ridicate va putem oferi produse de ultima genaratie cu 5 sau 6 camere de aer cu latimi ale profilelor cuprinse intre 70 mm si 92 mm care imbina tehnologia cea mai avansata cu tendintele arhitectonice moderne. In cadrul acestei game avem urmatoarele produse :

Profile cu latimi de 70 mm – 5 camere de aer:

TROCAL 70, este conceput respectand cele mai noi exigente tehnice. Acestea indeplinesc toate cerintele pe care cineva le poate avea astazi de la o fereastra. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in standard european cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm, 32 mm sau de 38 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

TROCAL 70, datorita geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului 70 AD classic si elegance, se obtine o senzatie accentuata de spatiu liber si o estetica a fatadelor, rezolvand astfel profesional nivelul celor mai exigente preferinte. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 38 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Profil cu latime de 76 mm – 5 camere de aer:

Salamander Streamline cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Profil cu latime de 76 mm – 6 camere de aer, 3 garnituri:

Kommerling 76 MD, are muchii bine conturate, 3 garnituri, cuplaje zvelte, care iti pot oferi solutia ideala pentru cladiri noi dar si pentru cele renovate, realizand o combinatie placuta intre utilitate si estetica. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in standard european cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interiorul ferestrelor si 2mm la interiorul usilor. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 48 mm. Coeficient termic Uf – 1.0 W/mpK. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Profil cu latime de 92 mm – 6 camere de aer, 3 garnituri :

Salamander bluEVOLUTION 92 cu bagheta rotunjita pentru un design modern, cele 3 garnituri de etansare (de culoare gri pentru ferestrele albe), cele 6 camere de aer din interiorul profilelor, si armatura rectangulara de 2 mm reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

Impreuna cu feroneria Siegenia, cu un grad inalt de securitate si echipate cu sticla tripan de 52 mm, clientii nostri vor avea certitudinea ca au ales produsul perfect pentru caminul lor.

Pentru o diversitate cat mai mare a produselor din tamplarie pvc comercializate care sa vina in preintampinare necesitatii clientilor nostri la Far Est puteti achizitiona si alte produse de cea mai buna calitate cum ar fi rulouri exterioare din aluminiu intr-o diversitate de nuante si culori, usi de interior, jaluzele sau rulouri textile.

Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp