Notice: Undefined index: oferte_salvate in /storage/www/farest.ro/app/addons/my_changes/controllers/frontend/my_changes.php on line 130
Ferestre PVC :: Calculator preturi termopane

Calculator preturi termopane

Tip fereastra
Fereastra fixa

Fereastra fixa

Fereastra simpla deschidere

Fereastra simpla deschidere

Fereastra dubla deschidere

Fereastra dubla deschidere

Fereastra dubla cu 2 deschideri

Fereastra dubla cu 1 deschidere simpla

Fereastra dubla cu 2 deschideri

Fereastra dubla cu 1 deschidere

Fereastra dubla cu 2 deschideri

Fereastra dubla cu 2 deschideri

Fereastra tripla cu 1 deschidere

Fereastra tripla cu 1 deschidere

Dimensiuni
Culoare
Material
Oferta curenta

Va rugam sa verificati optiunile alese!

*preturile afisate nu includ tva si montaj.

Pasii de calcul preturi ferestre termopan

 • 1 Alegeti numarul de ochiuri de geam din care se va compune fereastra dumneavoastra. Ferestrele pot sa fie intr-un canat, doua sau trei.
 • 2 Alegeti tipul de deschidere pe care il doriti. Acestea pot fi fixe sau cu deschideri oscilobatante. Alegeti tipul de deschidere care vi se potriveste, in functie de buget sau de mobilierul din incapere. Tineti cont ca rareori este nevoie sa se deschida toate ochiurile de geam deodata! Cu cat sunt mai multe deschideri si pretul creste in mod corespunzator . Totodata trebuie sa fiti atenti la geometria spatiului in care montati fereastra, in idea ca in momentul in care o deschideti sa nu se loveasca de diferite obiecte sau de grinzi. Daca se doreste sa se puna pervaze sub ferestre trebuie facuta fereastra cu 2 cm mai mica
 • 3 Introduceti latimea si inaltimea. Masurati golul de fereastra din glaf in glaf si adaugati pe fiecare latura 1.5 mm pentru spuma. Masuratorile pot fi aproximative pentru calcularea pretului. Daca doriti putem ca acest serviciu sa-l faca specialistii nostri. Daca doriti alte variante de deschideri, forme atipice – arcade, trapeze sau usi de diferite tipuri- de interior, de exterior, glisante, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii de vanzari de pe pagina de contact.
 • 4 Alegeti culoarea alb sau variantele color. Calculatorul de pret va da posibilitatea sa alegeti pentru variante color, culorile standard imitatie lemn- nuc, stejar auriu, venge si mahon. La cerere putem sa livram ferestre in orice culoare din paletarul RAL. Pentru acest lucru trebuie sa luati legatura cu specialistii nostri aplicand pe formularele de contact.
 • 5 Alegeti tipul de profil dorit. Aveti posibilitatea sa alegeti intre profilele germane de 5 camere si 70 mm latime Salamander si KBE si profilul de 3 camere si 60 mm latime, Weiss. Detalii despre aceste profile gasiti in paginile acestui site. Nu evitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.
 • 6 In acest moment va apare pretul ferestrei alese de dumneavoastra. Acesta nu contine TVA si nici serviciile de masuratori si montaj. Calculatorul de prêt termopan este un mod rapid de va face un deviz pentru proiectul dumneavoastra. In functie de cantitate preturile sunt negociabile.
 • 7 In acest calculator de preturi geamul standard este float cu lowe cu grosime de 24 mm. Este geamul cel mai folosit cu o excelenta protectie termica pe timp de iarna. Reperezentantii de vanzari va pot face o oferta personalizata cu peste 80 de tipuri diferite de sticle si va pot consilia in alegerea structurii optime.
 • 8 Salvati datele. Puteti adauga oricate ferestre doriti, salvand dupa fiecare.
 • 9 Completati datele de contact si apasati “Trimite oferta”
 • 10 In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru stabilirea ultimilor detalii . Impreuna cu acesta veti verifica optiunile alese din calculatorul de prêt si veti incheia contractul
 • 11 Ferestrele pot fi livrate catre adresa dumneavoastra in termen de 4 zile de la plata acestora. Daca se doreste o oferta personalizata sau o consiliere va stam la dispozitie fie in magazinele noastre fie direct la domiciliul dumneavoastra.
Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp