1. Pentru ca din 1991, FAR-EST a acumulat de-a lungul timpului o bogata experienta in relatiile cu clientii.
 2. Pentru ca suntem producatori de tamplarie pvc din anul 2000, fiind una dintre cele mai longevive companii din aceasta industrie, investind an de an in oameni si tehnologie.
 3. Pentru ca incepand cu anul 2002 FAR-EST este cel mai mare producator din Romania de tamplarie pvc din gama Profine, cu o productie anuala de peste 160.000 de ferestre.
 4. Pentru ca ferestrele termopan FAR-EST sunt realizate din profile PVC import Germania 100%, profile fumizate de grupul german Profine GmbH (KBE si KOMMERLING) sau Salamander.
 5. Pentru ca profilele KOMMERLING si KBE au o durata medie de viata garantata de producatorul german de 50 de ani impotriva decolorarii sau fisurarii.
 6. Pentru ca ferestrele termopan KBE 70 sau KOMMERLING 76 , au grosimea de 70 mm respectiv 76mm si un coeficient de transfer termic de Ug intre 1,3 si 1,0 W/mpK.
 7. Pentru ca montam ferestrele termopan in doar 5 zile, acest lucru realizandu-se datorita perfectei sincronizari intre toate departamentele implicate (ofertare, masuratori, productie, montaj).
 8. Pentru ca feroneria folosita este Siegenia, de asemenea fabricate in Germania, deosebit de fiabila si rezistenta in timp (garantate pentru peste 15.000 de cicluri complete deschis-inchis).
 9. Pentru ca geamul termopan fiind fabricat in fabricile proprii, pe doua linii de ultima generatie Lisec - Austria.
 10. Pentru ca puteti opta pentru peste 20 de tipuri de geam termopan: reflexiv, colorat in masa, mat etc. Geamul termoizolant standard pe care il folosim are o grosime de 24 mm (4-16-4), cu grosimea baghetei interioare de 16mm si un coeficient termic Ug =2,4 W/mpK in cazul geamului float, cu Ug = 1,3 W/mpK in cazul folosirii geamului Low-E sau Ug = 1,1 W/mpK in cazul umplerii cu argon.
 11. Pentru ca profilele sunt armate cu otel zincat cu o grosime intre 1,2 si 2 mm, tratat special impotriva coroziunii.
 12. Pentru ca ferestrele termopan FAR-EST sunt realizate pe linii automatizate Elumatec - Germania ( 4 roboti de taiere profile pvc, 7 centre de prelucrare tamplarie pvc, fiecare cu cate 19 motoare, 8 linii de sudura, 3 masini automate de taiat bagheta, 4 masini de montat feroneria, 3 masini de calat geamul termopan- masini care imita intocmai conditiile de montaj al ferestrelor pentru executarea unui Control Tehnic de Calitate cat mai exact).
 13. Pentru ca avem propria fabrica de geam termopan, echipata cu doua linii ultra moderne LIesec - Austira, cu o capacitate de productie de peste 1000 de unitati pe zi.
 14. Pentru ca avem un produs 100% FAR-EST, toate componentele (tamplarie pvc, sticla termopan, aceesorii pvc) fiind fabricate de catre noi, astfel putand controla calitatea ansamblului de tamplarie.
 15. Pentru ca activitatea de productie tamplarie pvc se desfasoara in trei fabrici ultramoderne, construite special pentru prelucrarea profilelor din PVC, profile care necesita conditii specifice pentru obtinerea parametrilor prevazuti de producatorul german.
 16. Pentru ca din anul 2004 suntem acreditati ISO 9001, ca o confirmare a interesului nostru constant privind calitatea produselor si serviciilor oferite.
 17. Pentru ca ferestrele termopan produse de FAR-EST poarta marcajul CE, care atesta conformitatea produsului cu masurile stabilite de standardele Comunitatii Europene si cu specificatiile lor tehnice.
 18. Pentru ca suntem alaturi de dumneavoastra prin una dintre cele mai mari retele de magazine specializate. Totodata, ferestrele termopan FAR-EST pot fi gasite si in 45 de magazine DEDEMAN.
 19. Pentru ca aveti in permanenta alaturi de dumneavoastra o echipa de peste 200 de profesionisti gata sa va ajute de la ofertare si pana la montaj, pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti de investitia realizata.
 20. Pentru ca departamentul Service este pregatit sa raspunda oricand cu promtitudine solicitarilor dumneavoastra. Tehnicienii Service Tamplarie Pvc sunt dotati cu mijloace de transport moderne, echipamente de lucru performente, toate acestea pentru a realiza servicii de calitate.
 21. pentru ca peste 95% din clienti sunt MULTUMITI !
Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp