Fabrica Ferestre PVC

Fabrica ferestre termopan - cea mai moderna fabrica de ferestre KBE, KOMMERLING si Salamander din Romania

Fabrica de ferestre termopan inaugurata in toamna anului 2007, este dotata cu utilaje de ultima generatie. Cu ajutorul utilajelor moderne din fabrica, realizam ferestre termopan si usi care respecta cele mai exigente standarde de calitate.
In noua fabrica de ferestre termopan KBE, KOMMERLING si Salamander, toate operatiile se fac asistate de calculator. In acest fel puteti fi siguri ca eroarea umana este practic eliminata.
Robotii fac totul cu cea mai mare precizie.Toate operatiile din fabrica se executa corect si in intregime.

Procesul de fabricatie este realizat cu utilaje de ultima generatie ELUMATEC-Germania
- 3 roboti de taiere profile pvc, cu 3 discuri independente ;
- 2 roboti de taiere profile pvc, cu 2 discuri independente ;
- 7 centre de prelucrare tamplarie pvc, fiecare cu cate 19 motoare ;
- 8 linii de sudura ferestre si usi, la 4 capete , fiecare cu roboti de debavurare ( debavurarea automata asigura ca toate ferestrele vor arata identic ) ;
- 3 masini automate de taiat bagheta ;
- 3 masini de calat geamul termopan- masini care imita intocmai conditiile de montaj al ferestrelor , pentru executarea unui Control Tehnic de Calitate cat mai exact.
Pentru realizarea ferestrelor termopan de cea mai inalta calitate, fluxul tehnologic este permanent controlat de Departamentul Calitate.

Suntem alaturi de dumneavoastra cu: Ferestre termopan si usi de calitate deosebita datorata liniilor de productie ultramoderna si a personalului calificat.

Fabrica de infoliere pvc

Fabrica de infoliere profile PVC, inaugurata in primavara anului 2010, este dotata cu utilaje de ultima generatie - WPR - Italia.

WPR NWA.300.7000 este utilizată pentru înfolierea profilelor de PVC extrudat, care se montează în exterior sau în interior, folosind folie decorativă PVC, cu ajutorul adezivului reactiv hot melt (PUR) completat cu un sistem de aplicare primer.

Datorita noilor utilaje de infoliere, putem oferi acum posibilitatea de a alege culoarea dorită pentru profilele din PVC atât pentru interior cât şi pentru exterior.completat cu un sistem de aplicare primer.

Avantajele profilelor infoliate:

- puteţi alege culoarea preferată din multiplele variante de culoare a foliei;

- există combinaţii diverse de culori pentru exterior şi interior, în funcţie de preferinţe, termenul de execuţie fiind foarte scurt;

Fabrica de Sticla Termopan

Fabrica de sticla termopan are o capacitate de productie si livrare care se ridica la peste 1000 de unitati pe zi.

Utilajele ultra-performante pot asigura un flux continuu si eficient de productie pentru clientii nostri.

Utilajele folosite in fabrica de sticla termopan
Sunt de ultima generatie, fiind achizitionate de la firma LISEC din Austria, liderul mondial in domeniu utilajelor de prelucrare a sticlei. Utilajele din fabrica proceseaza foi de sticla jumbo (dimensiunea maxima) si au un inalt grad de automatizare, eroarea umana devenind practic inexistenta. Faptul ca FAR-EST foloseste celor mai performante utilaje existente pe piata si implementarea rapida a unui sistem de control al calitatii sunt garantia ca gemurile produse sunt la cele mai inalte standarde cerute de piata de profil. Sigilarea geamului se realizeaza automat prin butilextruder si robot de sigilare.

Echipa FAR-EST este una tanara insa cu inalta experienta, majoritatea angajatilor din fabrica de sticla avand o experienta de minim 6 ani in domeniu, iar activitatea acestora este coordonata de un management cu experienta, ceea ce confera firmei FAR-EST un dinamism si competitivitate la nivelul firmelor de profil de pe piata Uniunii Europene.

Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp