Ferestre Salamander

SALAMANDER reprezinta ferestre din profile produse exclusiv In Germania in localitatea Turkheim in landul Bavaria.

Salamander Industrie Produkte GmBH este continuatoarea unui proiect inceput de Jakob Sigle inca din 1885 Primele Ferestre se fabrica in anul 1973. In anii 2000 apare seria de mare success StreamLine si apoi din 2010 incepe fabricarea varfului de gama BlueEvolution.

In prezent ferestele reprezinta mult mai mult decat niste simple deschideri catre exterior. Designul individual joaca un rol important in felul in care intraga cladire va arata. Ca parte a fatadei ferestrele trebuie sa fie cu un design inovativ care impreuna cu calitatile de izolare termica si fonica si impreuna cu securitatea pe care o ofera sa se prezinte ca un tot unitar si sa indeplineasca astfel toate cerintele beneficiarului final. In prezent clientii pun un mare accent pe culoare, forma si functionalitate.

Aceia care vor alege ferestrele Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei Ferestre de top produsa de unul din cei mai mari producatori mondiali.

FAR EST datorita experientei de peste 15 ani in producerea de ferestre din pvc recomanda Termopanele Salamander ca fiind acelea care vor asigura un mixt perfect intre design si functionalitate.

FAR EST va propune doua serii SALAMANDER- STREAMLINE 76 si bluEvolution 92.

STRTEAMLINE 76 si BLUEVOLUTION 92 reprezinta din punctul nostru de vedere alegerea optima pentru cei care doresc ferestre de calitate. Fiecare din cele doua serii au caracteristicile lor fiind lideri de piata pe segmentul lor.

salamander streamline 76

SALAMANDER STREAMLINE 76

Seria Salamander StreamLine are dimensiunile tocului de 76 mm si ale cercevelei de 82 mm cu un design deosebit in pas cu noile tendinte.

Profilul este produs in Germania. Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist.

Se pot folosi doua foi de geam cu grosimea vitajului de 24 mm sau trei foi de geam ( tripan ) cu grosimea vitrajului de 40mm.

Ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba , cat si pe cele imitatie de lemn- stejar auriu, venghe, nuc. Deasemenea la cerere putem livra orice alta culoare din paletarul RAL. Avand propria noastra fabrica de infoliere putem face acest lucru intr-un termen foarte scurt.

Va invitam in show-room-urile noastre pentru a putea vizualiza mostre cu toate culorile disponibile

Caracteristici SALAMANDER STREAMLINE 76:

 • 76 mm latime toc
 • 82 mm latime cercevea
 • Profilele sunt rotunjite
 • Profile 5 camere, produse exclusive in Germania
 • Bagheta de geam rotunjita
 • Posibilitatea unui vitraj tripan de 40 mm
 • 2 garnituri ( interior-exterior )

SALAMANDER bluEVOLUTION 92

salamander BluEvolutionSeria Salamander BluEvolution 92 reprezinta varful de lance al producatorului german. Avand o latime de 92 mm in cazul ferestrelor si pana la 126 mm in cazul usilor, BlueEvolution 92 reprezinta un cumul perfect intre gabarit, design si functionalitate.

Bagheta rotunjita pentru un design modern, garnitura gri pentru ferestrele albe, cele 6 camere de aer din profile, cele trei garnituri pentru o izolare perfecta si otelul rectangular de 2 mm pentru o rigidizare maxima vor asigura un produs de top.

Impreuna cu feroneria Siegenia cu un grad inalt de securitate si impreuna cu sticla tripan de 52 mm, beneficiarii nostrii vor avea certitudinea ca au ales produsul perfect pentru caminul lor.

Ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba , cat sip e cele imitatie de lemn- stejar auriu, venghe, nuc. Deasemenea la cerere putem livra orice alta culoare din paletarul RAL. Fiind disponibile in standard cu trei garnituri de etansare si avand 6 camere in fiecare profil, coeficientul de transfer termic al profilelor este de doar 1 W/mpK fiind unul din cele mai joase din industrie.

Caracteristici SALAMANDER bluEVOLUTION 92:

fisa tehnica bluevolution 92

 • 92 mm latime pentru tocul si cerceveaua de fereastra;
 • 126 mm latime pentru cerceveaua de usa cu deschidere exterioara. Latimea foarte mare a profilelor va permite fabricarea unor dimensiuni mari de Ferestre fara risc de deformare
 • Profile cu 6 camere, clasa A ( pereti exterior de minim 3 mm ), produse exclusiv in Germania;
 • Bagheta de geam rotunjita pentru un design inovator - Sticla tripan de 52 mm;
 • 3 garnituri ( interior-exterior ) pentru o etansiezare perfecta;

Feroneria SIEGENIA - Germania, permite toate tipurile de deschideri: batant, oscilo-batant, glisant etc.

 • Reglabila pe 3 directii si garantata pentru 15000 de cicluri inchis - deschis;
 • Confectionata dintrun aliaj de titan, oferindu-i o rezistenta mai mare;
 • Asigura un grad ridicat de securitate;
Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp