Despre aceasta evaluare

Certificarea pregătirii profesionale continue a distribuitorilor de asigurări

 

Sesiunile de examinare pentru certificarea pregătirii profesionale continue a distribuitorilor de asigurări se organizează atât la sală (offline) cât și online, prin intermediul Platformei electronice a ISF.

Înscrierea candidaților la sesiunile de examinare pentru certificarea pregătirii profesionale continue se realizează doar prin intermendiul Platformei electronice a ISF. Vă rugăm să accesați Platforma aici și să urmați pașii din Ghidul candidatului sau din Ghidul Furnizorului/Angajatorului, după caz, pentru realizarea înscrierii.

Atenție! Înscrierea la un examen de certificare se consideră a fi finalizată doar prin emiterea Facturii Proforme și Finalizarea comenzii efectuate. Plata taxelor de examinare se realizează numai pe baza facturii proforme, plățile realizate anterior efectuării  înscrierii nu pot fi luate în considerare.

Pentru o bună informare și înțelegere a procesului de certificare a pregătirii profesionale continue și menținerea calității de distribuitor, vă rugăm să consultați Metodologia de certificare a distribuitorilor de asigurări.

Precizăm că, din contul dvs. creat în Platformă, puteți să achiziționați și Manualul Distribuitorului de Asigurări, variantă disponibilă online doar pentru citire (preț: 15,00 lei).

IMPORTANT!!!!!

Examinarea online, pentru obținerea certificatului aferent pregătirii profesionale continue, se desfășoră în zilele de marți și joi ale săptămânii (cu excepția zilelor declarate nelucrătoare), în intervalul orar 09:00-16:00.

 

Vezi calendarul Planificarea examenelor de certificare pentru distribuitori
Vezi lista de întrebări Întrebări Conducători/Conducători executivi
Vezi lista de întrebări Întrebări Intermediari/Angajați Societate de Asigurare
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și