De ce sa alegi tamplaria Salamander?

06/05/2014
de catre Echipa Farest

Istoria tamplariei Salamander a inceput atunci cand Jakob Single a vrut sa isi vanda pantofii produsi de el, in anul 1885. In 1917, acesta si-a mutat fabrica in Bavaria, in districtul Turkheim.

19 ani mai tarziu, el revolutiona industria incaltarilor prin producerea unui nou material, numit bounded leather, iar cativa ani mai tarziu devenea lider in domeniu la nivel mondial, datorita acestuia.

In 1973, cei care au dorit sa ii continue istoria lui Jakob Single, au diversificat compania, introducand si productia de profile PVC, cunoscuta astazi sub denumirea de tamplarie Salamander. Doisprezece ani mai tarziu, acestia inventau sistemul Universal, care etanseiza geamul, prin garnitura suplimentara introdusa.

In ultimii 10 ani, sistemele specifice pentru tamplarie Salamander s-au diversificat chiar si mai mult, existand, astazi, binecunoscutele DESIGN: 2D, 3D, iD si mD.

De ce sa incerci tamplaria Salamander?

Atunci cand nu esti parte din domeniu, este foarte greu sa iti dai seama care sunt diferentele intre tamplaria Salamander si restul tipurilor disponibile pe piata. Totusi, daca este sa arunci fie si o singura privire pe sistemele de profile disponibile si pe istoria acestui brand, iti vei da seama ca ai de a face cu o calitate exceptionala si cu un produs pe care in alta parte nu ai cum sa il gasesti.

De exemplu, sistemul bluEvolution este noua clasa de profile conceputa pentru tamplarie Salamander. In designul acestuia s-a tinut cont de imbunatatirea coeficientului de transfer termic, astfel incat izolarea energetica obtinuta sa fie cat mai mare. Acesta permite suprafete vitrate mari, care lasa mai multa lumina sa intre, insa respectand toate normele ecologice si avand o suprafata superdensa. Grosimea sticlei poate ajunge si la 60 de milimetri, iar coeficientul de izolatie poate fi si de 0.73 W/m2K.

Etansarea specifica pentru tamplaria Salamander este, insa, cea care i-a creat un nume puternic firmei lui Jakob Single in acest domeniu. Elementele sunt prevazute cu garnituri si camere de izolare termica, iar constructia profilului este una robusta, ceea ce asigura, pe langa etanseitate la un nivel maxim si o durabilitate foarte crescuta. Nivelul de permeabilitate poate atinge si 1050 de Pascali, aceasta fiind cea mai buna valoare din domeniul tamplariei. Aceste caracteristici sunt evidente mai ales la sistemul de profile Salamander Streamline 76.

Sistemul de tamplarie Salamander Design 3D se caracterizeaza, in special, printr-un aspect vizual deosebit. Acesta a fost primul sistem de tarmopan care a folosit colturi rotunjite, atat la interior, cat si la exterior.

Acest design a oferit posibilitatea de a fi introduse 5 camere si o grosime marita, de 76 de milimetri, care contribuie la izolarea energetica. De asemeni, aceasta tamplarie Salamander dispune de o garnitura dubla de bataie, la interior si exterior, si poate fi gasita in toate culorile dorite.

Daca te intrebi unde poti gasi tamplaria Salamander, afla ca in magazinul Farest avem disponibile produse apartinand gamei Streamline 76, pe care o recomandam cu draga inima oricui isi doreste ceva de calitate, care sa reziste in timp.

Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp