Comunicare - Anunt Achizitie Robot de taiere sticla

10/14/2021
de catre Echipa Farest

Nr. inregistrare 38 /02-11-2021

COMUNICARE

Prin prezenta vă facem cunoscut că în urma evaluării ofertelor depuse la procedura de atribuire a contractului de furnizare produse - „Robot de taiere sticla”, contractul a fost atribuit operatorului economic LISEC ROMANIA S.R.L., avand suma de 356.500 euro, fara TVA.

-------------

Nr. Inregistrare 23 /14.10.2021

Informatii generale privind solicitantul:

FAR EST WINDOWS SRL , cu sediul in Sector 6, Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr.103-111, in cadrul Complex Comercial Bucuresti Construct, Corp Cladire B, Identifica nr. B1 , e-mail: oficce@farest.ro

ANUNT

SC FAR EST WINDOWS SRL organizeaza procedura de achizitie pentru ACHIZITIE ACTIVE CORPORALE –

Robot de taiere sticla, in cadrul proiectului „Extinderea capacitatii de productie de tamplarie PVC cu geam termoizolant ”, proiect care s-a depus spre finantare prin Schema de ajutor de stat elaborata in baza Hotararii Guvernului nr. 807/2014 pentru instruire a unor scheme de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor cu impact major in economie, cu modificarile si completarile ulterioare.

Atribuirea contractului de furnizare se va realiza conform procedurii interne a SC FAR EST WINDOWS SRL. Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico- economic, aplicabil tuturor ofertelor care indeplinesc cerintele minime de calificare prevazute in documentatia de ofertare.

Locul de livrare: in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A, judetul Ilfov.

Contractul de furnizare echipamente, ce urmeaza a fi atribuit, are o valoare estimata a achizitiei de 356.500 euro (fara TVA), pretul nu se poate ajusta.

Data limita de depunere a ofertelor: 22.10.2021, ora 1500

Adresa la care se transmite oferta: FAR EST WINDOWS SRL , punct de lucru in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A.

Ofertele se vor depune intr-un exemplar original, personal, la registratura solicitantului sau se vor transmite prin posta/curier intr-un plic sigilat la adresa: Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A.

Documentatia de ofertare poate fi solocitata la adresa de email: [email protected] sau la punctul de lucru al solicitantului: FAR EST WINDOWS SRL, cu adresa in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A, judetul Ilfov.

Persoana de contact: ZAMFIR CRISTIAN CATALIN – Administrator

Anunt

08/05/2021
de catre Echipa Farest

Comunicare rezultat:detalii aici

-----

Anunt:

Nr. Inregistrare 143/13 - 08-2021

Informatii generale privind solicitantul:

FAR EST WINDOWS SRL, cu sediul in Sector 6, Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr.103-111, in cadrul Complex Comercial Bucuresti Construct, Corp Cladire B, Identifica nr. B1, e-mail: [email protected]

SC FAR EST WINDOWS SRL organizeaza procedura de achizitie pentru ACHIZITIE ACTIVE CORPORALE – „Centru debitare profile”, in cadrul proiectului „Extinderea capacitatii de productie de tamplarie PVC cu geam termoizolant”, proiect care s-a depus spre finantare prin Schema de ajutor de stat elaborata in baza Hotararii Guvernului nr. 807/2014 pentru instruire a unor scheme de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor cu impact major in economie, cu modificarile si completarile ulterioare.

Atribuirea contractului de furnizare se va realiza conform procedurii interne a SC FAR EST WINDOWS SRL. Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico- economic, aplicabil tuturor ofertelor care indeplinesc cerintele minime de calificare prevazute in documentatia de ofertare.

Locul de livrare: in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A, judetul Ilfov.

Contractul de furnizare echipamente, ce urmeaza a fi atribuit, are o valoare estimata a achizitiei de 145.000 euro, fara TVA (pretul nu se poate ajusta).

Data limita de depunere a ofertelor: 18.08.2021, ora 1500

Adresa la care se transmite oferta: FAR EST WINDOWS SRL, punct de lucru in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A, judet Ilfov.

Ofertele se vor depune intr-un exemplar original, personal, la registratura solicitantului sau se vor transmite prin posta/curier intr-un plic sigilat la adresa: Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A, judetul Ilfov.

Documentatia de ofertare poate fi solicitata la adresa de email: [email protected] sau la punctul de lucru al solicitantului: FAR EST WINDOWS SRL, cu adresa in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Soseaua de Centura DJ100A, judetul Ilfov.

Persoana de contact: ZAMFIR CRISTIAN CATALIN – AdministratorCalitatea ferestrelor termopan

12/10/2015
de catre Echipa Farest

Far Est a o fost infiintata in anul 1991. Pana in 2000 am avut una din primele retele de magazine de electonice si

electrocasnice din tara. Din 2000 activitatea s-a axat exclusiv pe productie de tamplarie pvc si mobilier. In toti acest ani mii si zeci de mii de clienti au fost multumiti de serviciile noastre si ne-au recomandat cu caldura mai departe.

Ne-am bucura ca in viitorul apropiat sa va aflati si dumneavoastra printre acesti clienti.

Deoarece la FAR-EST CALITATEA este o prioritate, toate procesele noaste sunt supuse unui sistem riguros de control al calitatii. Compartimentul de Asigurarea Calitatii si Serviciul CTC, conduse de un manager al Calitatii, monitorizeaza permanent toate procesele interne, asfel incat produsele si serviciile societatii sa nu se abata de la standardele de calitate.

Toti clientii nostri beneficiaza de garantie pentru elementele de tamplarie pvc timp de 5 ani. Bineinteles ca asiguram asistenta tehnica completa chiar dupa incheierea lucrarii, SERVICE cu echipe de specialisti care pot rezolva rapid eventualele probleme ivite, precum si servicii in perioadaPOST-GARANTIE.

Totul despre rulouri exterioare din aluminiu

07/07/2014
de catre Echipa Farest

Daca doresti sa ai protectie impotriva caldurii, a frigului, a luminii, a intemperiilor sau a zgomotului, solutia cea mai practica, recomandata de catre Farest, este montarea unor rulouri exterioare din aluminiu pe geamurile casei in care locuiesti.

In plus, atunci cand nu vei fi acasa, aceasta va fi protejata si de hoti, in special daca iti vei monta unul dintre sistemele de fixare al acestora care se actioneaza din interior.

Specificatii tehnice

Exista doua tipuri de casete care se monteaza pe rulourile exterioare din aluminiu. Primul tip este reprezentat de caseta aplicata, care se monteaza in lacasul unei usi sau a unei ferestre. Al doilea si cel mai recomandat este cel in care caseta suprapusa este special izolata, astfel incat sa nu permita vantului sau apei sa patrunda la interior.

Majoritatea modelelor de rulouri exterioare din aluminiu pot fi actionate cu ajutorul unui snur. Exista, insa, si tipuri care folosesc o manivela sau o chinga. Cele mai moderne au un sistem electric, ce poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui intrerupator, in acest moment existand si o aplicatie pentru smartphone-uri ce poate face acest lucru. Din pacate, la Farest nu puteti gasi inca astfel de inovatii, insa va recomandam cu draga inima modelele disponibile in magazinul nostru, acestea avand o calitate la fel de buna.

Daca, totusi, alegeti sa folositi un sistem electric, recomandat este sa nu acoperiti accesul la casete, pentru a facilita repararea acestora, in caz de nevoie, fara a trebui sa demontati tot ruloul. Aceasta este o greseala frecventa pe care o fac multi posesori, fara a tine cont ca orice instrument electric are o anumita durata de viata care, la un moment dat, se termina.

In functie de inaltimea si latimea geamului, dimensiunea acestora poate fi cuprinsa intre 12.5 centimetri si 23 centimetri inaltime si 35 – 400 centimetri latime. In general, greutatea specifica este de 3.5 kilograme pentru fiecare metru patrat. De aceea, este necesar ca, o data la cativa ani, sa verificati dispozitivul de prindere al acestora, pentru a vedea daca nu necesita reparatii si a evita riscul unor accidente.

Avantajele produselor noastre

Primul avantaj adus de montarea rulourilor este protectia impotriva pierderilor energetice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva razelor ultraviolete si a zgomotului, de multe ori inchiderea lor conducand la intuneric in camera si liniste completa, ceea ce le recomanda pentru persoanele al caror somn este problematic.

Intretinerea lor este foarte usoara. Necesita doar cate o verificare periodica, o data la cativa ani. Pot fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu o bucata de material textil. Aluminiul este, de obicei, vopsit printr-un procedeu electrochimic ce protejeaza culoarea de trecerea timpului, nefiind nevoie de o noua vopsire.

Daca ti s-a parut ca 3.5 kilograme pentru metrul patrat este o greutate mare, atunci ar trebui sa stii ca aceasta este cea mai mica ce se poate obtine, deoarece aluminiul este cel mai usor material folosit pentru astfel de lucruri.

Astfel, montarea unor rulouri exterioare din aluminiu nu aduce decat avantaje si devine o alegere excelenta de protectie impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi extreme, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung, daca apelati la magazinul Farest.

Rolouri exterioare scurta prezentare

07/06/2014
de catre Echipa Farest

Daca doresti sa ai protectie impotriva caldurii, a frigului, a luminii, a intemperiilor sau a zgomotului, solutia cea mai practica, recomandata de catre Farest, este montarea unor rulouri exterioare din aluminiu pe geamurile casei in care locuiesti.

Rulourile pentru ferestre diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. Rulourile exterioare protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete.

Rulourile pentru ferestre ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte. Sistemul de rulouri poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi.

Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului.

Lamelele rigidizate din aluminiu asigura o exploatare optima. Rulourile exterioare transforma locuinta dumneavoastra intr-un obiectiv greu de patruns pentru infractori. Rulourile exterioare sporesc timpul necesar pentru a patrunde in locuinta si de aceea cei mai multi infractori au tendinta de a evita aceste case.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse oferă posibilitatea instalării casetelor covoarelor de lamele deasupra tamplăriei. Casetele pot fi finisate si aduse la aceeasi culoare atât cu peretii interiori, cat si cu cei exteriori.

Rulourile exterioare suprapuse permit desfacerea partii de jos a casetei pentru o intretinere usoară si fara deteriorarea finisajelor.

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare aplicate reprezintă solutia ideala pentru instalarea sistemelor de umbrire pe tamplaria existenta.

Designul casetei se armonizeaza perfect cu restul detaliilor fatadei pe care sunt montate.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt actionate cu snur sau panglica dar la cerere ele pot fii dotate cu motor ce poate fi actionat cu buton sau cu ajutorul unei telecomenzi

De ce sa alegi tamplaria Salamander?

06/05/2014
de catre Echipa Farest

Istoria tamplariei Salamander a inceput atunci cand Jakob Single a vrut sa isi vanda pantofii produsi de el, in anul 1885. In 1917, acesta si-a mutat fabrica in Bavaria, in districtul Turkheim.

19 ani mai tarziu, el revolutiona industria incaltarilor prin producerea unui nou material, numit bounded leather, iar cativa ani mai tarziu devenea lider in domeniu la nivel mondial, datorita acestuia.

In 1973, cei care au dorit sa ii continue istoria lui Jakob Single, au diversificat compania, introducand si productia de profile PVC, cunoscuta astazi sub denumirea de tamplarie Salamander. Doisprezece ani mai tarziu, acestia inventau sistemul Universal, care etanseiza geamul, prin garnitura suplimentara introdusa.

In ultimii 10 ani, sistemele specifice pentru tamplarie Salamander s-au diversificat chiar si mai mult, existand, astazi, binecunoscutele DESIGN: 2D, 3D, iD si mD.

De ce sa incerci tamplaria Salamander?

Atunci cand nu esti parte din domeniu, este foarte greu sa iti dai seama care sunt diferentele intre tamplaria Salamander si restul tipurilor disponibile pe piata. Totusi, daca este sa arunci fie si o singura privire pe sistemele de profile disponibile si pe istoria acestui brand, iti vei da seama ca ai de a face cu o calitate exceptionala si cu un produs pe care in alta parte nu ai cum sa il gasesti.

De exemplu, sistemul bluEvolution este noua clasa de profile conceputa pentru tamplarie Salamander. In designul acestuia s-a tinut cont de imbunatatirea coeficientului de transfer termic, astfel incat izolarea energetica obtinuta sa fie cat mai mare. Acesta permite suprafete vitrate mari, care lasa mai multa lumina sa intre, insa respectand toate normele ecologice si avand o suprafata superdensa. Grosimea sticlei poate ajunge si la 60 de milimetri, iar coeficientul de izolatie poate fi si de 0.73 W/m2K.

Etansarea specifica pentru tamplaria Salamander este, insa, cea care i-a creat un nume puternic firmei lui Jakob Single in acest domeniu. Elementele sunt prevazute cu garnituri si camere de izolare termica, iar constructia profilului este una robusta, ceea ce asigura, pe langa etanseitate la un nivel maxim si o durabilitate foarte crescuta. Nivelul de permeabilitate poate atinge si 1050 de Pascali, aceasta fiind cea mai buna valoare din domeniul tamplariei. Aceste caracteristici sunt evidente mai ales la sistemul de profile Salamander Streamline 76.

Sistemul de tamplarie Salamander Design 3D se caracterizeaza, in special, printr-un aspect vizual deosebit. Acesta a fost primul sistem de tarmopan care a folosit colturi rotunjite, atat la interior, cat si la exterior.

Acest design a oferit posibilitatea de a fi introduse 5 camere si o grosime marita, de 76 de milimetri, care contribuie la izolarea energetica. De asemeni, aceasta tamplarie Salamander dispune de o garnitura dubla de bataie, la interior si exterior, si poate fi gasita in toate culorile dorite.

Daca te intrebi unde poti gasi tamplaria Salamander, afla ca in magazinul Farest avem disponibile produse apartinand gamei Streamline 76, pe care o recomandam cu draga inima oricui isi doreste ceva de calitate, care sa reziste in timp.

Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp