Usi Termopan / Tamplarie PVC

Far Est oferă clienţilor varietate mare de posibilităţi în alegerea modelelor si tipurilor de usi.

In arhitectura moderna, stilul este cel care dicteaza in alegerea designului interior, este foarte important ca usile, mobilierul, ferestrele, parchetul sa se incadreze in acelasi tipar.

Far-Est, incearca sa simplifice munca clientilor in cazul usilor si ferestrelor, gama diversificata de nuante si culori care sunt in concordanta cu cerintele stilurilor arhitecturale moderne, personalul de inalta calificare, tehnologia de ultima generatie, atestarile si certificarile in conformitate cu cerintele europene si grija pentru mediu sunt atuurile firmei noastre si ne madrim cu faptul ca suntem in domeniul nostru de activitate printre putinii care oferim o gama completa de produse.

Usile Far Est satisfac absolut toate necesitatile clientilor, versatilitatea produselor noastre fiind recunoscuta in piata, avem usi de interior, de exterior, usi industriale, produse care pot fi utilizate in orice tipuri de cladiri, de la apartamente, pana la hoteluri, birouri, institutii publice sau facilitati industriale.

Pentru a satisface cerintele pietei de investitii, specialistii nostrii in arhitectura si design au elaborat si dezvoltat produsele non-standard, astfel, putem sa oferim produse care raspund cerintelor individuale ale oricarei persoane.

Dupa mai mult de 15 ani de experienta, firma noastra este perceputa ca o companie puternica, moderna si deschisa inovatiilor. Dorim sa fim un sinonim pentru usi de calitate la preturi foarte bune dar care pastreaza cele mai inalte standarde din acest domeniu.

Usile realizate din tamplarie PVC TROCAL, KBE, Salamander sau Kommerling exista intr-o gama foarte variata de modele si finisaje.

Producem usi de intrare in balcon, usi de acces in dormitor, sufragerie, baie, usi pozitionate la exterioarele cladirilor, usi glisante si osciloculisante, toate aceste produse fiind executate in special pe baza profilelor PVC care poarta marca Trocal, KBE, Kommerling, Salamander.

In cele ce urmeaza incercam sa va facem o prezentare succinta a usilor fabricate din profil PVC de catre firma noastra.

Feroneria care se foloseste in cazul usilor este un element foarte important si pe langa sistemele de profil si armatura speciale necesare executarii unor usi de calitate, feroneria, in cele mai multe cazuri este diferita de cea de la ferestre si este raportata la utilizarea pe care o va avea usa respectiva.

Astfel ca usile din pvc sau din profile pvc pot fi:

  • usi cu feronerie de fereastra care se foloseste mai ales la usi din profil PVC de intrare in balcon, nu au sistem de broasca ci doar un maner sau cremon ca la orice fereastra;
  • usi cu sistem de broasca simpla cu inchidere intr-un singur punct, aceste usi sunt destinate in special interioarelor;
  • usi cu sistem de broasca cu inchidere multipunct, aceste usi sunt destinate in special exterioarelor deoarece ofera o securitate ridicata;
  • usi glisante, aceste usi au sisteme de inchidere multipunct, adaptate suprafetelor pe care le ocupa usa.

Sistemele de feronerie folosite de usile Far Est, fie ca sunt destinate interiorelor sau exterioarelor, sunt produse in Germania, fapt ce ofera certificari de calitate superioara.

Balamalele folosite de catre usile Far Est sunt adaptate pozitionarii si greutatii usilor pe care le producem, astfel avem :

  • Balamale destinate fereastrelor, care se monteaza, de obicei, la usile de intrare in balcon sau usilor de interior care nu au dimenisuni foarte mari;
  • Balamale pentru usi de trafic mediu, de obicei, acestea sunt destinate usilor de interior cu dimensiuni mari, ori usilor de exterior cu dimensiuni mai reduse;
  • Balamale pentru usi cu trafic intens, se folosesc la usi cu dimensiuni foarte mari, de obicei, aceste balamale se monteaza usilor de acces in spatii comerciale, industriale, etc.

Usile glisante, osciloculisante sau pliante tip armonica produse de catre Far Est, folosesc un sistem de feronerie de ultima generatie produs in Germania, firma producatoare a acestui sistem are o experienta in domeniu de peste 100 ani.

Usile glisante – pot fi montate atat in interiorul dar si in exteriorul cladirilor fiind doua sisteme distincte dupa cum urmeaza :

  • sistemul glisant pentru usi de interior PremiLine, sunt usi estrem de silentioase, are atasat un sistem de perii si au o manevrabilitate foarte buna. Se pot executa usi pe dimensiuni mari.
  • sistemul glisant pentru sui de exterior PremiDoor, funcioneaza pe un sistem de rulare liftant glisant care poate fi explicat astfel : usa se ridica la actionare
  • gliseaza-coboara atunci cand usa se deschide complet sau se inchide. Se pot executa usi pe dimensiuni mari.

Usile osciloculisante – sunt cea mai buna alegere in cazul in care se doreste o economie de spatiu. Sunt usi care se pot executa intr-un singur canat (o singura parte mobila) sau in canat dublu (cu doua parti mobile). Sunt usi care au avantajul deschideri in doua planuri, basculant putint fi lasate un pic pe spate, asemanator ferestrelor cu sistem de oscilobatare, dar si culisant.

Usile pliante tip armonica – acest tip de usi permit deschiderea totala a unor spatii, usa este fragmentata in mai mult elemente care se strang complet datorita unui sistem de feronerie foarte ingenios si sigur. Permite acoperirea unor suprafete cu dimensiuni mari.

Culorile in care se pot produce usile noastre sunt diverse acoperim aproape intreg spectrul plecand de la nunta alba, de baza, pana la culorile si imitatiile de lemn speciale.

Putem folosi in cadrul usilor noastre, aproape toate tipurile de sticla si placi temoizolante de pe piata, avem fabrica proprie de sticla in cadrul careia putem executa diverse formule de sticla termoizolanta pornind de la sticla de baza, Float, sticla temoizolanta cu tratament special LowE, sticle cu diferite grade de protectie solara si ajungand pna la sticlele cu securitate ridicata.