Rolete interioare si exterioare

Roletele textile - cele mai avansate tehnici si ultimele tendinte de decoratiuni interioare , recomanda aceste sisteme ca o alternativa fiabila si ideala la clasicele sisteme interioare de umbrire si intimitatea perecum sunt perdelele si jaluzeelele. Varitatea culorilor, spatiul redus pe care il ocupa, modalitatile si diversificate de asortare, fac din aceste sisteme un produs de top.

Roletele textile Far Est sunt disponibile in 3 sisteme :

Roleta fara caseta de protectie : sunt utilizate atunci cand spatiul disponibil este redus si doriti ca axul pe care ruleaza materialul sa nu fie acoperit de caseta. Acest sostem este disponibil intr-o gama variata de materiale si culori. Optional are sistem de ghidaj realizat dintr-un material plastic.

Roleta cu caseta de protectie : un avantaj major este ca atat caseta cat si ghidajele pot fi montate oriunde pe rama ferestrei, astfel spatiul de transfer al luminii ramane nemodificat. Sunt alese cu predilectie datorita faptului ca atat caseta cat si ghidajele se monteaza pe tamplarie, prin aplicarea cu burete dublu adeziv. Acest sistem este disponibil intr-o gama variata de materiale si culori

Roleta tip zebra : roletele tip zebra sunt alegerea perfecta pentru protectie solara, intimitate si decor in interioarele cu ferestre de dimensiuni mari. Roletele tip zebra pot controla lumina fara a fi necesara ridicarea completa a roletei. Are un design inovativ : dungi orizontale semitransparente ce alterneaza cu dungi orizontale de tesatura compacta, colorata . In modul acesta, materialul dublat permite atat suprapunerea dungilor compacte si a celor semitransparente cu patrunderea luminii in interior cat si intercalarea dungilor orizontale dese astfel obtinandu-se o roleta cu material dens pe intraga intandere a ferestrei, fapt ce asigura protectie solara si intimitatea necesara oricarei case.