Jaluzele

In arhitectura moderna jaluzelele capata un rol din ce in ce mai important, rolul lor fiind de a oferi un design armonios si de a oferi protectie de lumina si caldura interioarelor.

Firma noastra ofera o gama variata de jaluzele:

Jaluzele orizontale - sunt cunoscute si sub numele de jaluzele venetiene, fiind realizate din materiale rezistente si durabile, cu diferite gradatii de permeabilitate luminoasa. Acestea sunt reprezentate de sistemele clasice formate din lamele subtiri sau groase, dispuse orizontal, executate din aluminiu cu latimi de 16 sau 25 mm. Ele ofera multiple posibilitati de manevrare si instalare, cu oportunitatea de ridicare totala, sau rotire partiala, pentru dozarea luminii. Lamelele sunt fabricate din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, material cu multiple beneficii de ordin tehnic.

Jaluzelele prezinta o garnisa, confectionata din otel galvanizat, cu un grad superior de rezistenta contra agentilor externi fizici sau chimici. Culoarea garnisei si a snurului de actionare pe verticala sunt relationate cu paleta cromatica abordata in design-ul lamelelor. Jaluzelele orizontale din aluminiu pot fi fixate pe tamplarie sau zidarie cu ajutorul unor cleme de fixare, pozitionate in partea inferioara a ferestrei. Culorile disponibile pentru profilul de mascare din partea superioara sunt reprezentate de nuante de alb sau maro, alegere stabilita in conformitate cu modelul ales, sau cu stilul general al locuintei. \

Utilitatea acestuia este resimtita in momentul in care jaluzelele se monteaza pe baghetele geamului sau pe cantul glafului. Acestea pot fi actionate manual, cu ajutorul unui cordon, sau automatizat, prin intermediul unor mecanisme specifice de functionare. Controlul automat al acestora determina mai multa usurinta in utilizarea zilnica, iar in acelasi timp amplifica sugestia de intimitate si confort. De asemenea, reduce drastic pierderile de caldura din timpul iernii, sau accesul nelimitat al caldurii din timpul sezonului cald. Sistemul manual de manevrare consta in folosirea unui cordon de actionare, ce permite ridicarea jaluzelelor pentru patrunderea unei cantitati superioare de lumina, sau coborarea acestora in pozitia dorita.

Va oferim la preturi de producator o gama variata de modele jaluzele ieftine, de la cele mai inguste pana la cele mai late, in functie de preferintele dumneavoastra cromatice sau dimensiunile specifice ale ferestrei.

Jaluzelele verticale – sunt realizate din material textil, iar acest lucru permite adaptabilitatea intr-un cadru rezidential, comercial sau intim. Jaluzelele verticale au doua componente esentiale: garnisa si benzile textile. Garnisa este realizata din aluminiu extrudat, iar mecanismul de prindere in zidarie se optimizeaza prin folosirea clemelor de fixare. Ea dispune la interior de multiple cleme din plastic de care se agata benzile verticale.

Benzile sunt confectionate dintr-un material textil calitativ, rezistent, ce impune un anumit stil in cadrul decorativ in care doriti sa le implementati. Acestea au latimi de 127 mm, fiind disponibile intr-o gama variata de culori . Tipurile de deschideri sunt multiple: tip cortina, actionare opusa sau deschidere normala.

Spre deosebire de cele orizontale, modelele verticale sunt mai putin susceptibile in a colecta praf, deoarece ele au o linie verticala. Acestea functioneaza mai bine pe usi si ferestre care gliseaza, implicand in general o putere musculara redusa, care amplifica rapiditatea mecanismului de functionare. Beneficiul major al acestora este ca pot distribui lumina solara in diferite directii, oferind diverse note de luminozitate in functie de momentul zilei. Un efect secundar este reprezentat de faptul ca pot ecrana vederea din exterior sau spre exterior.

Modelele verticale reprezinta solutia perfecta pentru umbrirea locuintei, a cabinetului sau a biroului, insa sunt o alternativa la perdele sau draperii.