Ferestre Salamander bluEvolution 92mm - 6 camere

Salamander bluEvolution 92 reprezinta varful de gama al producatorului german.

Cu o latime de 92 mm in cazul ferestrelor si pana la 126 mm in cazul usilor, bluEvolution reprezinta un cumul perfect intre gabarit, design si functionalitate.

Bagheta rotunjita pentru un design modern, cele 3 garnituri de etansare (de culoare gri pentru ferestrele albe), cele 6 camere de aer din interiorul profilelor, si armatura rectangulara de 2 mm reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

Impreuna cu feroneria Siegenia, cu un grad inalt de securitate si echipate cu sticla tripan de 52 mm, produsa de Saint Gobain, clientii nostri vor avea certitudinea ca au ales produsul perfect pentru caminul lor.

Ferestrele Salamander bluEvolution 92 sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe noante care imita lemnul: stejar auriu, venghe, nuc sau alte culori speciale.

La cerere se pot livra ferestre Salamander bluEvolution vopsite in orice culoare din paletarul RAL.

Producator:
Salamander
Latime:
92 mm
Profile:
6 camere
Numar garnituri:
3
Culoare garnituri:
gri
Feronerie:
Siegenia, reglabila pe 3 directii
Tip Sticla:
tripla Saint Gobain cu argon, 52mm
Profile Ecologice:
Da
Certificate Greenline:
Nu
Coeficient de transfer termic:
K = 1.0 W/mpK
[Contactati-ne pentru un pret]
Alb
Golden Oak
Nussbaum
Wenge Eiche Dunkel
Weiss
Weiss RAL 9010
Cremeweiss
Cremeweiss RAL 9001
Grey Aluminium
Grau Ral 7001
Alux Anthrazit
Antrazitgrau RAL 7016
Sheffield Oak Light
Irish Oak
Winchester XA
Streifen Douglasie
Eiche Rustikal
Sienna Noce
Schwarzbraun
Moosgrun RAL 6005

Caracteristici Ferestre Salamander bluEvolution 92mm - 6 camere:

Producator
Salamander
Latime
92 mm
Profile
6 camere
Numar garnituri
3
Culoare garnituri
gri
Feronerie
Siegenia, reglabila pe 3 directii
Tip Sticla
tripla Saint Gobain cu argon, 52mm
Profile Ecologice
Certificate Greenline
Coeficient de transfer termic
K = 1.0 W/mpK
in stoc
Calculator preturi termopane

Estimare preturi ferestre pvc

Detalii

Pentru a satisface cele mai noi cerinte in domeniul constructiilor, Salamander vine cu o noua propunere care combina tehnologiile moderne și designul pragmatic creind o nouă generație de ferestre high-end.

Sistemul de profil optimizat cu 6 camere si adâncimea de montaj de 92 de mm ofera rezultate de o eficienta termica remarcabile, facand din Salamander bluEvolution 92 cea mai buna alegere in cazul proiectelor din prezent gandite pentru a satisface exigentele termice ale viitorului asa cum sunt constructiile in cazul caselor pasive. In cele mai dezvoltate state ale lumii exista o tendință clară spre constructiile de case pasive, casa pasiva va fi un standard energie în viitorul apropiat. bluevolution 92

bluevolution 92

O casă pasivă nu necesită nici un sistem de încălzire activă si prin urmare solicită cele mai înalte standarde de izolare termica si etanșeitate la aer. Pentru a elimina nevoia de un sistem de încălzire activ, este nevoie de o optimizare perfecta a ferestrelor, in plus față de izolarea termică, in acest context este nevoie de o valoare a indicelui de transmisie solara foarte bun ceea ce face din ferestrele Far Est care folosesc sistemul de profil Salamander bluEvolution 92 alegerea perfecta.

Recunoasterea calitatii bluEvolution 92 a fost facuta si de cel mai renumit institut german pentru testarea si evaluarea capacitatii de utilizare a produselor pentru constructii IFT Rosenheim, care a eliberat pentru Salamander Industrie Produkte GmbH unul dintre producatorii europeni lideri in domeniul profilelor PVC pentru tamplarie, certificatul de casă pasivă pentru sistemul acesta de profile. Pe baza acestui certificat, capacitatea de casă pasivă poate fi implementată cu foarte puține măsuri suplimentare, practic acest profil poate fi imbinat cu orice material destinat constructiilor care îndeplinește cerințele ISO 10077-1, fapt ce ofera arhitecților și urbaniștilor o mare libertate de planificare.

Caracteristicile tehnice ale Salamander bluEvolution 92 sunt:

  • Profile cu 6 camere, clasa A ( pereti exterior de minim 3 mm ), produse exclusiv in Germania;
  • 92 mm latime pentru tocul si cerceveaua de fereastra;
  • 126 mm latime pentru cerceveaua de usa cu deschidere exterioara. latimea foarte mare a profilelor va permite fabricarea unor dimensiuni mari de ferestre fara risc de deformare;
  • Profilele sunt armate cu otel zincat de 1,5 mm in cercevea si de 2 mm rectangular in toc;
  • Bagheta de geam rotunjita pentru un design inovator - sticla tripan de 52 mm;
  • 3 garnituri ( interior-exterior ) pentru o etansiezare perfecta.
Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp