Marcajul CE aplicat ferestrelor termopan

Marcajul CE reprezinta declaratia producatorului prin care se arata conformitatea cu toate directivele aplicabile. Pentru ferestre termopan, in Romania folosirea Marcajului CE este obligatorie incepand cu 1 februarie 2010. Incepand cu aceasta data, pe piata romaneasca se vor putea comercializa doar ferestre termopan fabricate de producatori certificati conform SR EN 14351-1:2006 pentru aplicarea etichetei CE.

Geamul termopan si tamplaria termoizolanta produsa de FAR-EST poarta marcajul CE, care atesta conformitatea produsului cu masurile stabilite de standardele Comunitatii Europene si cu specificatiile lor tehnice.

Calitatea ferestrelor termopan

Deoarece la FAR-EST CALITATEA este o prioritate, toate procesele noaste sunt supuse unui sistem riguros de control al calitatii. Compartimentul de Asigurarea Calitatii si Serviciul CTC, conduse de un manager al Calitatii, monitorizeaza permanent toate procesele interne, asfel incat produsele si serviciile societatii sa nu se abata de la standardele de calitate.

Toti clientii nostri beneficiaza de garantie pentru elementele de tamplarie pvc timp de 5 ani. Bineinteles ca asiguram asistenta tehnica completa chiar dupa incheierea lucrarii, SERVICE cu echipe de specialisti care pot rezolva rapid eventualele probleme ivite, precum si servicii in perioada POST-GARANTIE.

Managementul calitatii

Parerea clientilor conteaza foarte mult pentru noi. In acest sens emitem un chestionar intr-un plic autoadresat cu taxare la destinatie, care se inmaneaza clientilor la finalizarea lucrarilor. Raspunsurile ajung direct la conducerea companiei si astfel orice eventuala reclamatie sau sugestie este rapid solutionata. Deasemenea clientii au la dispozitie formularul online de la pagina " Contact-Sugestii si Reclamatii "

Din septembrie 2004 suntem autorizati in conformitate cu standardul ISO 9001:2000 referitor la Sistemul pentru Managementul Calitatii. Aceasta autorizare atesta continua noastra preocupare de imbunatatire permanenta a produselor si serviciilor oferite.

FAR-EST acorda o importanta deosebita calitatii, investind continuu in tehnologie si utilaje de ultima generatie. Toate produsele trec printr-un sistem riguros de control al calitatii.

Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp