Totul despre rulouri exterioare din aluminiu

07/07/2014
de catre Echipa Farest

Daca doresti sa ai protectie impotriva caldurii, a frigului, a luminii, a intemperiilor sau a zgomotului, solutia cea mai practica, recomandata de catre Farest, este montarea unor rulouri exterioare din aluminiu pe geamurile casei in care locuiesti.

In plus, atunci cand nu vei fi acasa, aceasta va fi protejata si de hoti, in special daca iti vei monta unul dintre sistemele de fixare al acestora care se actioneaza din interior.

Specificatii tehnice

Exista doua tipuri de casete care se monteaza pe rulourile exterioare din aluminiu. Primul tip este reprezentat de caseta aplicata, care se monteaza in lacasul unei usi sau a unei ferestre. Al doilea si cel mai recomandat este cel in care caseta suprapusa este special izolata, astfel incat sa nu permita vantului sau apei sa patrunda la interior.

Majoritatea modelelor de rulouri exterioare din aluminiu pot fi actionate cu ajutorul unui snur. Exista, insa, si tipuri care folosesc o manivela sau o chinga. Cele mai moderne au un sistem electric, ce poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui intrerupator, in acest moment existand si o aplicatie pentru smartphone-uri ce poate face acest lucru. Din pacate, la Farest nu puteti gasi inca astfel de inovatii, insa va recomandam cu draga inima modelele disponibile in magazinul nostru, acestea avand o calitate la fel de buna.

Daca, totusi, alegeti sa folositi un sistem electric, recomandat este sa nu acoperiti accesul la casete, pentru a facilita repararea acestora, in caz de nevoie, fara a trebui sa demontati tot ruloul. Aceasta este o greseala frecventa pe care o fac multi posesori, fara a tine cont ca orice instrument electric are o anumita durata de viata care, la un moment dat, se termina.

In functie de inaltimea si latimea geamului, dimensiunea acestora poate fi cuprinsa intre 12.5 centimetri si 23 centimetri inaltime si 35 – 400 centimetri latime. In general, greutatea specifica este de 3.5 kilograme pentru fiecare metru patrat. De aceea, este necesar ca, o data la cativa ani, sa verificati dispozitivul de prindere al acestora, pentru a vedea daca nu necesita reparatii si a evita riscul unor accidente.

Avantajele produselor noastre

Primul avantaj adus de montarea rulourilor este protectia impotriva pierderilor energetice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva razelor ultraviolete si a zgomotului, de multe ori inchiderea lor conducand la intuneric in camera si liniste completa, ceea ce le recomanda pentru persoanele al caror somn este problematic.

Intretinerea lor este foarte usoara. Necesita doar cate o verificare periodica, o data la cativa ani. Pot fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu o bucata de material textil. Aluminiul este, de obicei, vopsit printr-un procedeu electrochimic ce protejeaza culoarea de trecerea timpului, nefiind nevoie de o noua vopsire.

Daca ti s-a parut ca 3.5 kilograme pentru metrul patrat este o greutate mare, atunci ar trebui sa stii ca aceasta este cea mai mica ce se poate obtine, deoarece aluminiul este cel mai usor material folosit pentru astfel de lucruri.

Astfel, montarea unor rulouri exterioare din aluminiu nu aduce decat avantaje si devine o alegere excelenta de protectie impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi extreme, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung, daca apelati la magazinul Farest.

Comentarii

Активный бандаж GenuTrain стабилизирует сустав, оказывает обезбаливающее действие и способствует более быстрой реабилитации и восстановления подвижности колена. Ортез предназначен для активной поддержки коленного сустава, его действие проявляется во время движений. При этом создается компрессия и происходит массаж мягких тканей за счет материала анатомической вязки и интегрированной кольцевидной вставки Омега.
Купить со скидкой здесь: https://bit.ly/33NnBei
Санаторий Красная Талка в Геленджике и его сайт https://sanatory-talka.ru/ ждут своих посетителей и отдыхающих! Отдых на берегу Чёрного моря, Спа-центр и шведский стол — лишь часть услуг, которые предоставляет пансионат. На территории учреждения создан профессиональный медицинский центр, готовый помочь посетителям поправить здоровье за время отдыха. Санаторий принимает посетителей с любым уровнем достатка, ознакомиться с актуальными ценами можно на сайте компании.
directory
Expert Londonbreakout Mt4

Кластерная головная боль и ее лечение народными средствами - Головные боли при вегетососудистой дистонии, Диффузные изменения биоэлектрической активности головного мозга
ImmunoActivator - agent imunitar puternic - https://kshop5.pro/uUwmCq/
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya/]Amoxicillin[/url] Amoxicillin jqs.tfbe.farest.ro.dlq.mw http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
Доброго времени суток
Доктор посоветовала
Лучшая Интернет Аптека


ондансетрон инструкция +по применению цена отзывы
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya/]Amoxicillin No Prescription[/url] Amoxicillin 500 Mg zvz.trnb.farest.ro.uun.xp http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya/]Amoxicillin Online[/url] Buy Amoxicillin Online dlq.spky.farest.ro.fal.kv http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
Каждый человек, планирующий отдохнуть в Калининграде, мечтает сделать это с максимальной для себя выгодой и пользой. Вот тут-то на помощь и приходит уникальный сайт «Всё о Калининграде», тематическое наполнение которого целиком и полностью посвящено развлечениям в знаменитом городе.
Достопримечательности, клубы, парки отдыха, рестораны – информацию обо всех этих и многих других видах культурного наследия Калининграда всегда можно найти на страницах ресурса http://kaliningradez.ru Сайт постоянно обновляется и содержит только проверенные и полезные пользователям сведения о городе.
Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp