Totul despre rulouri exterioare din aluminiu

07/07/2014
de catre Echipa Farest

Daca doresti sa ai protectie impotriva caldurii, a frigului, a luminii, a intemperiilor sau a zgomotului, solutia cea mai practica, recomandata de catre Farest, este montarea unor rulouri exterioare din aluminiu pe geamurile casei in care locuiesti.

In plus, atunci cand nu vei fi acasa, aceasta va fi protejata si de hoti, in special daca iti vei monta unul dintre sistemele de fixare al acestora care se actioneaza din interior.

Specificatii tehnice

Exista doua tipuri de casete care se monteaza pe rulourile exterioare din aluminiu. Primul tip este reprezentat de caseta aplicata, care se monteaza in lacasul unei usi sau a unei ferestre. Al doilea si cel mai recomandat este cel in care caseta suprapusa este special izolata, astfel incat sa nu permita vantului sau apei sa patrunda la interior.

Majoritatea modelelor de rulouri exterioare din aluminiu pot fi actionate cu ajutorul unui snur. Exista, insa, si tipuri care folosesc o manivela sau o chinga. Cele mai moderne au un sistem electric, ce poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui intrerupator, in acest moment existand si o aplicatie pentru smartphone-uri ce poate face acest lucru. Din pacate, la Farest nu puteti gasi inca astfel de inovatii, insa va recomandam cu draga inima modelele disponibile in magazinul nostru, acestea avand o calitate la fel de buna.

Daca, totusi, alegeti sa folositi un sistem electric, recomandat este sa nu acoperiti accesul la casete, pentru a facilita repararea acestora, in caz de nevoie, fara a trebui sa demontati tot ruloul. Aceasta este o greseala frecventa pe care o fac multi posesori, fara a tine cont ca orice instrument electric are o anumita durata de viata care, la un moment dat, se termina.

In functie de inaltimea si latimea geamului, dimensiunea acestora poate fi cuprinsa intre 12.5 centimetri si 23 centimetri inaltime si 35 – 400 centimetri latime. In general, greutatea specifica este de 3.5 kilograme pentru fiecare metru patrat. De aceea, este necesar ca, o data la cativa ani, sa verificati dispozitivul de prindere al acestora, pentru a vedea daca nu necesita reparatii si a evita riscul unor accidente.

Avantajele produselor noastre

Primul avantaj adus de montarea rulourilor este protectia impotriva pierderilor energetice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva razelor ultraviolete si a zgomotului, de multe ori inchiderea lor conducand la intuneric in camera si liniste completa, ceea ce le recomanda pentru persoanele al caror somn este problematic.

Intretinerea lor este foarte usoara. Necesita doar cate o verificare periodica, o data la cativa ani. Pot fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu o bucata de material textil. Aluminiul este, de obicei, vopsit printr-un procedeu electrochimic ce protejeaza culoarea de trecerea timpului, nefiind nevoie de o noua vopsire.

Daca ti s-a parut ca 3.5 kilograme pentru metrul patrat este o greutate mare, atunci ar trebui sa stii ca aceasta este cea mai mica ce se poate obtine, deoarece aluminiul este cel mai usor material folosit pentru astfel de lucruri.

Astfel, montarea unor rulouri exterioare din aluminiu nu aduce decat avantaje si devine o alegere excelenta de protectie impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi extreme, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung, daca apelati la magazinul Farest.

Comentarii

By the end of the 15th century, 35
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/3sCrmNV
http://we-b-tv.com/serialx/ZZUM-sinema-serial-51ZPYL6-s-44ZLXL7.html
http://we-b-tv.com/serialx/ZZZM-new-serial-47YXDO3-s-66XXLX1.html
http://we-b-tv.com/serialx/sitemap2.xml
Все любители нубо-серверов GTA SAMP смогут оценить видео по ссылке https://www.youtube.com/watch?v=PxffkuiSwGY — игрок на ваших глазах пройдет игру. Ему нужно было выполнить определенные условия и при этом не забывать соблюдать внутренние игровые правила. Переходя по ссылке, можно насладиться просмотром прохождения игры. Многие любят наблюдать, и этот контент отлично подойдет. Особенно актуально видео для тех, у кого нет возможности установить игру. Поэтому окунуться в атмосферу можно даже с помощью просмотра небольшого и интересного летсплея с искрометными шутками.
http://we-b-tv.com/serialx/sitemap2.xml
дельный веб ресурс https://lolz.guru/market/
Web Site skin changer fortnite chapter 2
http://we-b-tv.com/serialx/sitemap2.xml
Program: L-V 8-21 si S-D 9-21 Sunati: 0722.521.521 Mesaj: Whatsapp