Sticla Saint Gobain

Sticla Saint Gobain PLANISTAR SUN - Obtine ce e mai bun din lumină si confort pe tot parcursul anului.
În climatele calde sau pentru orientarile catre Sud și Vest a ferestrelor, Saint Gobain PLANISTAR SUN reprezinta solutia optima pentru a atinge o eficienta energetica ridicată prin reducerea supraincalzirii pe timp de vara, in timp ce asigura o izolare termica sporita pe timp de iarna si confera un aport generos de lumina naturala in orice anotimp.
Izolare termica - PLANISTAR SUN este o sticla cu emisivitate redusa, aceasta permitand atingerea unei izolari termice sporite in vitraj dublu: Ug* = 1.0 W/(m2*K)
Control Solar - PLANISTAR SUN permite montarea ferestrelor mari, limitand supraincalzirea spatiului interior datorita factorului solar scazut (g=0,38), 62% din energia solara fiind blocata la exterior.
Confort vizual. Limitarea trecerii energiei solare permite utilizarea redusa a sistemelor de umbrire exterioare sau interioare. In acelasi timp, transmisia luminoasa mare (TL=72%) si selectivitatea optimizata aproape de 1.9 promoveaza PLANISTAR SUN in categoria de produse de inalta performanta.
Economii de energie - Optimizarea consumului de energie pe toata durata anului prin reducerea costurilor de racire, incalzire si iluminare.

Sticla Saint Gobain PLANILUX este sticla float clara, SGG Planilux este un geam clar transparent fabricat de SAINT-GOBAIN GLASS prin procedeul "float".
Sticla obţinuta are suprafete perfect plane si paralele. Disponibil intr-o gama larga de grosimi, SGG PLANILUX corespunde unor utilizări multiple: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade clasice si structurale pana la mobilier urban si de interior.

Sticla Saint Gobain SGG PLANILUX este sticla de baza utilizata pentru fabricarea celor mai multe dintre celelalte produse transformate: sticla reflexivă, oglinzi, sticla stratificata ornament, sablata etc. SGG PLANILUX este disponibila intr-o gama de grosimi.

Sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S SGG PLANITHERM 4S este ideal pentru ferestrele oricarei construcţii noi sau renovate.

Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe), cat şi in cel nerezidenţial (cladiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli). Pentru aplicaţiile unde este necesară sticla de siguranţă (securizată / călită) se utilizează II –varianta ce trebuie tratată termic. SGG PLANITHERM 4S/ 4S II se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie PVC.

Avantaje:

PRIMAVARA
Cu sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S / 4S II capriciile vremii nu mai contează. In această perioadă a anului, vitrajele izolante care au SGG PLANITHERM 4S / 4S II asigură un confort sporit; izolaţia termică asigură temperatura ideală indiferent de schimbările vremii.

VARA
Datorita functiei sale de control solar, sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S / 4S II reflectă de două ori mai multă energie solară decat un vitraj dublu obişnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. O temperatura ideala - confortul si racoarea sunt asigurate chiar si in zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici - limitarea cantitatii de energie solară care patrunde in casa diminuează nevoia de utilizare a aerului conditionat.

TOAMNA
Cu sticla Saint Gobain PLANITHERM 4S / 4S II tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă. Reducerea costurilor - sunt suprimate costurile premature pentru incălzire.

IARNA
Vitrajul cu sticla Saint Gobain PLANITHERM 4S / 4S II oferă o izolaţie de 3 ori mai mare decat cea a unui vitraj dublu obişnuit, avantajele fiind evidente: Caldura si confort - se diminuează pierderile de căldură şi se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor. Economii semnificative - o izolare termică eficientă inseamnă un consum redus de energie.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc
Ai nevoie de ajutor ? Te sunam noi !

 

Calculator preturi termopane

Estimare preturi ferestre pvc

Detalii