Manere si balamale

Ferestrele FAR EST sunt echipate cu manere Hoppe Secustik sau greenteQ. HOPPE a revolutionat sistemul de securitate al manerelor pentru fereastra prin lansarea sistemului Secustik® . Mecanismul de blocare din cadrul mânerului Secustik® împiedică acctionarea frauduloasă a ferestrei sau usii de balcon, din exterior. Sistemul Secustik® produce prin actionare un sunet de tip click, insemnand ca functia anti-efractie functioneaza.

Manerele pentru ferestre sunt fabricate din aluminiu în diferite finisaje sau din plastic, in diverse noante de culoare, cu finisaj placut. Manerele pentru uși cu șild sunt fabricate din aluminiu si au o latime sild de 35 mm. Setul este perforat cu profil PZ cu o distanţă de 92 mm. Manerul bombat este oblic, fix . Manerul clantei pe interior este se poate apăsa și este prevăzut cu arc.

Balamalele pentru usi sunt reglabile pe 3 căi, pentru uși din PVC de până la 120 kg greutate pe aripă, cu o frecvenţă mare de utilizare. Balamalele pentru usi sunt fabricate din zinc turnat. Balamalele sunt pentru uși cu deschidere activă şi pasivă, stânga şi dreapta şi se caracterizează printr-o montare simpla și reglare ușorară. Balamalele sunt disponibile in alb RAL9016, maro RAL8019, crom lucios si auriu sau argintiu lucios Design-ul structural a fost conceput pentru o rezistenţă maximă în domenii-cheie de stres. Balamaua este certificata conform normelor EN 1935.

[Contactati-ne pentru un pret]
Maner fereastra Alb
Maner fereastra alb
Maner fereastra maro
Maner fereastra argintiu
Maner fereastra bronz
Maner fereastra auriu
Maner fereastra alb cu cheie
Maner fereastra argintiu cu cheie
Maner fereastra bronz cu cheie
in stoc
Ai nevoie de ajutor ? Te sunam noi !

 

Calculator preturi termopane

Estimare preturi ferestre pvc

Detalii